Tervetuloa Strauss-konserttiin Finlandia-taloon 5. tammikuuta klo 19.00 ja 6. tammikuuta klo 14.00.


Konsertit

5. tammikuu 2022 klo 19.00
6. tammikuu 2022 klo 14.00

Konserttien kesto n 2 t. 30 min sis. tauon.


Liput

ticketmaster

STRAUSS-ILOA LOPPIAISENA FINLANDIA-TALOLLA

Helsingin iloisiin loppiaistraditioihin kuuluvat Strauss-konsertit juhlahenkeen viritetyssä Finlandia-talossa.

Loppiaisena arvostettu Lohjan kaupunginorkesteri esittää karismaattisen kapellimestarin, professori Atso Almilan johdolla suosituimpia helmiä Strauss-dynastian tuotannosta.

Strauss-konserttien viehättävästä tanssiesityksestä vastaavat koreografi Ville Valkonen ja Ballet Finland.


Atso Almila

Atso Almila

Atso Almila on kansainvälisesti tunnettu kapellimestari ja toimi Taideyliopiston Sibelius-Akatemian orkesteri- ja kapellimestarikoulutuksen professorina vuosina 2013-2019. Lisäksi hän on säveltäjä, kolumnisti ja mielipidevaikuttaja. Almilan sävellystuotantoon kuuluu oopperoiden lisäksi muun muassa sinfonioita ja konserttoja.

 

 

Mari Palo

Mari Palo, sopraano, musiikinmaisteri. Lukuisia laulukilpailupalkintoja. Yksi maamme valovoimaisimmista oopperatähdistä. Vierailee säännöllisesti Kansallisoopperassa ja oopperoissa eri puolilla maatamme. Konsertoinut myös ulkomailla.

 

 

Kristian Lindroos


Kristian Lindroos, baritoni, musiikinkandidaatti. Opintoja myös Italiassa. Kolmannen polven oopperalaulaja. Lappeenrannan laulukilpailujen voittaja 2016. Konsertoinut ja esiintynyt oopperoissa sekä Suomessa, Italiassa että muualla Euroopassa.

 

STRAUSS-MAJOITUS CLARION HOTEL HELSINGISSÄ

Clarion Hotel tarjoaa majoituksen Strauss-konsertin yhteydessä hintaan 100€/2hh, (90€ / 1 hh) sis. aamiaisen, saunan sekä uima-altaan käytön.
Varaukset koodilla STRAUSS puhelimitse 010 850 3820 tai: reservations.cl.helsinki@choice.fi

 

    Lindroos