Tervetuloa Strauss-konserttiin Finlandia-taloon!

 

OSTA LIPPUJA

6.3.2021 klo 14.00

6.3.2021 klo 19.00

 

ticketmaster

The Show must go on!

Lauantaina 6.3.2021
Strauss-iloa Finlandia-talossa!
Klo 14.00 ja klo 19.00

Helsingin iloisiin uudenvuoden alun traditioihin kuuluvat Strauss-konsertit juhlahenkeen viritetyssä Finlandia-talossa. Orkesterin muodostavat Taideyliopiston Sibelius-Akatemian ja Helsinki Sinfoniettan muusikot. Orkesteri esittää karismaattisen kapellimestarin, professori Atso Almilan johdolla suosituimpia helmiä Strauss-dynastian tuotannosta.

 

Konsertti on tärkeä työtilaisuus esiintyjille.

Konserteissa on huomioitu viranomaisten turvallisuusohjeet.


Atso Almila

Atso Almila

Atso Almila, säveltäjä, kapellimestari, Sibelius-Akatemian orkesterinjohdon ja orkesterikoulutuksen professori 2013-2019. Johtanut kaikkia Suomen merkittävimpiä orkestereita. Tekee jatkuvasti kapellimestarivierailuja myös ulkomaille. Säveltänyt mm. seitsemän oopperaa ja viisi sinfoniaa.

 

 

 

Mari Palo

Mari Palo, sopraano, musiikin maisteri. Lukuisia laulukilpailupalkintoja. Yksi maamme valovoimaisimmista oopperatähdistä. Vierailee säännöllisesti Kansallisoopperassa ja oopperoissa eri puolilla maatamme. Konsertoinut myös ulkomailla.

 

Ville Rusanen

Ville Rusanen, baritoni, musiikin maisteri. Hän on tullut tutuksi monista rooleistaan Suomen Kansallisoopperassa. Ville on luonut jo nyt merkittävän kansainvälisen uran esiinnyttyään maineikkaissa oopperataloissa kuten Milanon La Scalassa, Lyonissa ja Alankomaiden kansallisoopperassa ja konsertoinut eri puolilla maailmaa.

 
Ville Valkonen, tanssija ja koreografi. Hän aloitti koreografin uransa teoksella Loisto, joka esitettiin 2011 Nürnbergin kaupunginteatterissa. Hän on tehnyt lukuisia koreografioita Ballet Finlandille, Suomen Kansallisbaletille ja Strauss-konserteille sekä monia tuotantoja eri puolilla Japania, jossa hän nykyään pääasiallisesti asuu.

 

Turvallisuustietoa, Finlandia-talo

www.finlandiatalo.fi

 

STRAUSS-MAJOITUS CLARION HOTEL HELSINGISSÄ

Clarion Hotel tarjoaa majoituksen Strauss-konsertin yhteydessä hintaan 100€/2hh, sis. aamiaisen, saunan sekä uima-altaan käytön.

Hinta on voimassa 5.-7.2.2021

Varaukset koodilla STRAUSS puhelimitse 010 850 3820 tai reservations.cl.helsinki@choice.fi