Tervetuloa Strauss-konserttiin Finlandia-taloon 4. tammikuuta klo 19.00 ja 6. tammikuuta klo 14.00.


Konsertit

4. tammikuu 2020 klo 19.00
6. tammikuu 2020 klo 14.00

Konserttien kesto n 2 t. 30 min sis. tauon.


Liput

ticketmaster

20 vuotta Strauss-iloa

loppiaisena Finlandia-talolla

Helsingin iloisiin loppiaistraditioihin kuuluvat Strauss-konsertit, jotka tulevana vuonna täyttävät 20 vuotta.

Juhlahenkeen viritetyssä Finlandia-talossa, karismaattisen kapellimestarin Atso Almilan johtama Taideyliopiston Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesteri soittaa jälleen nuoruuden riemulla Strauss-dynastian suosituimpia helmiä.

Strauss-konserttien tanssiesityksestä vastaavat koreografi Ville Valkonen ja Ballet Finland.


Atso Almila

Atso Almila

Atso Almila, on säveltäjä, ja kansainvälisesti tunnettu kapellimestari. Hän oli vuosina 2013-2019 Sibelius-Akatemian orkesterinjohdon ja orkesterikoulutuksen professori. Hän on johtanut kaikkia Suomen merkittävimpiä orkestereita. Hän tekee jatkuvasti kapellimestarivierailuja myös ulkomaille. Atso Almila on säveltänyt mm. seitsemän oopperaa ja viisi sinfoniaa.

 

 

Mari Palo

Mari Palo, on sopraano ja musiikinmaisteri. Hän on voittanut lukuisia laulukilpailupalkintoja. Hän on yksi maamme valovoimaisimmista oopperatähdistä. Mari Palo vierailee säännöllisesti Kansallisoopperassa ja oopperoissa eri puolilla maatamme. Hän on konsertoinut myös ulkomailla.

 

Mia Heikkinen

Mia Heikkinen, on sopraano, ja musiikinmaisteri. Hän on voittanut arvostetun Kangasniemen laulukilpailun vuonna 2007 ja palkintoja muissa laulukilpailussa. Mia Heikkinen on vieraillut Kansallisoopperan lisäksi muissa oopperoissa ja on esiintynyt monien teattereiden estradeilla. Hän on myös konsertoinut sekä Suomessa että ulkomailla.

 

 

Ané Pretorius

Ané Pretorius
Ané Pretorius, on mezzosopraano, ja musiikin maisteri kotikaupunkinsa Kap-kaupungin yliopistosta. Hän on osallistunut Joyce Donaton mestarikurssiin New Yorkin Carnegie Hallissa. Ane Pretorius on ollut kansanvälisen Hans Gabor Belvedere –kilpailun finalisti vuonna 2018. Hän on suosittu esiintyjä kotimaansa lisäksi myös Euroopan eri oopperalavoilla.

 

 

Tero Harjunniemi


Tero Harjunniemi, tenori, on opiskellut Tampereen konservatoriossa. Hän on myös osallistunut moniin mestarikursseihin. Tero Harjunniemi on vieraillut monesti Kansallisoopperassa ja esiintynyt eri puolilla Suomea oopperoissa, opereteissa, musikaaleissa ja lukuisissa konserteissa.

 

Kristian Lindroos


Kristian Lindroos, on baritoni ja musiikinkandidaatti. Hän on myös opiskellut Sherman Lowen johdolla Venetsiassa 2012 lähtien sekä täydentänyt opintojaan Accademia del bel cantossa Italiassa. Kristian Lindroos on kolmannen polven oopperalaulaja. Hän voitti Lappeenrannan laulukilpailun vuonna 2016. Kristian Lindroos on konsertoinut ja esiintynyt oopperoissa sekä Suomessa, Italiassa että muualla Euroopassa.

 

STRAUSS-MAJOITUS CLARION HOTEL HELSINGISSÄ

Clarion Hotel tarjoaa majoituksen Strauss-konsertin yhteydessä hintaan 100€/2hh, sis. aamiaisen, saunan sekä uima-altaan käytön.
Hinta on voimassa 3. – 6.1.2020

Varaukset koodilla STRAUSS puhelimitse 010 850 3820 tai reservations.cl.helsinki@choice.fi