Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/fs3/45/lagusfi/public_html/w3/wp-content/themes/Divi-2-5/functions.php on line 5560
Tervetuloa Strauss-konserttiin Finlandia talon 5. – 6. tammikuuta 2018!

Konsertit

5.1.2018 klo 19.00
6.1.2018 klo 14.00
Konserttien kesto n 2 t. 30 min sis. tauon.


Liput

ticketmaster

STRAUSS-ILOA LOPPIAISENA FINLANDIA-TALOLLA

Helsingin iloisiin loppiaistraditioihin kuuluu Strauss-konsertti juhlahenkeen viritetyssä Finlandia-talossa. Loppiaisena 2018 Taideyliopiston Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesteri esittää siellä jälleen hurmaavan kapellimestarin, professori Atso Almilan johtamana kiehtovaa, tulevaa kevättä enteilevää Strauss-dynastian musiikkia.

Strauss-konserttien viehättävästä tanssiesityksestä vastaavat koreografi Ville Valkonen ja Ballet Finland.

Atso Almila

on kansainvälisesti tunnettu kapellimestari ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemian orkesteri- ja kapellimestarikoulutuksen professori. Lisäksi hän on säveltäjä, kolumnisti ja mielipidevaikuttaja. Almilan sävellystuotantoon kuuluu oopperoiden lisäksi muun muassa sinfonioita ja konserttoja.

Angelika Klas,

sopraano, on uusi nimi loppiaisen Strauss-konserttien loistavassa solistijoukossa. Karismaattinen, valloittava Klas on esiintynyt laajalti niin Suomessa kuin ulkomaillakin, Savonlinnan Oopperajuhlilta Helsingin juhlaviikoille sekä useissa ooppera- ja operettiproduktioissa niin koti- kuin ulkomaisissakin oopperataloissa.

George Stevens,

baritoni, tämän loppiaisen eteläafrikkalaisvieras on esiintynyt vuosia useissa eurooppalaisissa oopperataloissa kotikaupunkinsa Kapkaupungin lisäksi. Helsingin vierailua edeltää esiintyminen Bremenin oopperassa. Laulu-uransa ohella Stevens toimii Kapkaupungin yliopiston (UCT) oopperalaitoksen johtajana.

Heikki Halinen,

tenori, hurmasi viime loppiaisena ensiesiintymisellään Finlandia-talon Strauss-yleisön. Aikuisiällä lapsuuden lauluharrastuksen uudelleen aloittanut Halinen on noussut nopeasti halutuksi solistiksi. Hän debytoi ensi kesänä Savonlinnan oopperajuhlilla Tsaikovskin oopperan Patarouvassa Tsaplitskin roolissa.

STRAUSS-MAJOITUS CLARION HOTEL HELSINGISSÄ

Clarion Hotel tarjoaa majoituksen Strauss-konsertin yhteydessä hintaan 88€/2hh, sis. aamiaisen, saunan sekä uima-altaan käytön. Voit varata majoituksen yhteydessä konserttilippusi suoraan meiltä!

Varaukset koodilla STRAUSS puhelimitse 010 850 3820 tai reservations.cl.helsinki@choice.fi

    vc-2    clariton