Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/fs3/45/lagusfi/public_html/w3/wp-content/themes/Divi-2-5/functions.php on line 5560

Tervetuloa Strauss-konserttiin Finlandia-taloon 5. tammikuuta klo 19.00 ja 6. tammikuuta klo 14.00.


Konsertit

5. tammikuu 2019 klo 19.00
6. tammikuu 2019 klo 14.00

Konserttien kesto n 2 t. 30 min sis. tauon.


Liput

ticketmaster

STRAUSS-ILOA LOPPIAISENA FINLANDIA-TALOLLA

Helsingin iloisiin loppiaistraditioihin kuuluvat Strauss-konsertit juhlahenkeen viritetyssä Finlandia-talossa. Loppiaisena 2019 Taideyliopiston Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesteri esittää karismaattisen kapellimestarin, professori Atso Almilan johdolla suosituimpia helmiä Strauss-dynastian tuotannosta.

Strauss-konserttien viehättävästä tanssiesityksestä vastaavat koreografi Ville Valkonen ja Ballet Finland.

Atso Almila

Atso Almila

Atso Almila on kansainvälisesti tunnettu kapellimestari ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemian orkesteri- ja kapellimestarikoulutuksen professori. Lisäksi hän on säveltäjä, kolumnisti ja mielipidevaikuttaja. Almilan sävellystuotantoon kuuluu oopperoiden lisäksi muun muassa sinfonioita ja konserttoja.

 

 

Angelika Klas

Angelika Klas, sopraano, hurmaava tähti Strauss-konserttien loistavassa solistijoukossa. Monipuolinen Klas on esiintynyt laajalti niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Savonlinnan Oopperajuhlilta Helsingin juhlaviikoille sekä useissa ooppera- ja operettiproduktioissa koti- ja ulkomaisissa oopperataloissa.

Petri Bäckström

Petri Bäckström

Petri Bäckström, tenori, monipuolinen näyttämötaiteilija ja loistava oopperalaulaja. Kilpatanssin SM-hopeamitalisti 1994 debytoi onnistuneesti oopperalaulajana 2000. Menestystä ovat seuranneet vierailut Suomen Kansallisoopperassa, Savonlinnan Oopperajuhlilla ja muilla merkittävillä oopperanäyttämöillä Suomessa.

 

Ané Pretorius

Ané PretoriusAné Pretorius, mezzosopraano, on musiikin maisteri Kapkaupungin yliopistosta, nyt kiinnitettynä Kapkaupungin oopperaan. Ané osallistui keväällä 2018 Joyce DiDonaton mestarikursseilla Carnegie Hallissa New Yorkissa. Hän on Latvian Jurmalassa 2018 järjestetyn kansainvälisen Hans Gabor Belvedere –laulukilpailun finalisti.


STRAUSS-MAJOITUS CLARION HOTEL HELSINGISSÄ

Clarion Hotel tarjoaa majoituksen Strauss-konsertin yhteydessä hintaan 100€/2hh, (90€ / 1 hh) sis. aamiaisen, saunan sekä uima-altaan käytön.

Varaukset koodilla STRAUSS puhelimitse 010 850 3820 tai reservations.cl.helsinki@choice.fi.

Mercedes  vc-2  clariton  clariton  Bulgari  Ticketmaster